štvrtok 20. októbra 2011

Lucy´s Stash Giveaway

Hi sunshines,
so again and again here we have even two amazing giveaways organized by Lucy´s Stash. The first giveaway it´s  Birthday giveaway with two winners which ends 27th October and those winnings are beautiful. See themselves HERE. But surely you're curious so I connect the image. ;)
Ahojte slniečka,
tak zas a znovu tu máme dokonca až dve úžasné giveaway, ktoré organizuje Lucy´s Stash. Prvý Giveaway je narodeninový giveaway s dvomi výhercami, ktorý končí 27. októbra a tie výhry ach...sú prosto krásne.:D Pozrite sa TU. Ale určite vás zaujíma aké sú to ceny, takže pripájam obrázok. ;)


And the other is Lucy's Stash: 1100 Followers Giveaway! and here you can get involved peek-a-boo :D  here is a picture of what you can to fight :D and lasts until November 17.
A druhá je Lucy´s Stash: 1100 Folowers giveaway! a tu sa môžete zapojiť KUK :D A tu je obrázok toho, o čo môžete bojovať: D a táto súťaž trvá až do 17. novembra.


so chop chop flee to look at yourself :D
tak šup šup utekajte sa sami pozreť :D

1 komentár:

Ahojte ľudkovia,

budem rada ak mi napíšete vaše názory, myšlienky a postrehy vďaka, ktorým sa budem vedieť zlepšovať a hlavne veľmi rada si s vami popíšem.

tak smelo do toho slniečka :)